Lespakket

De kracht van animaties

Naast het gesproken woord, is het effect van het beeld essentieel geworden voor educatieve middelen.
Bewegende beelden zijn nog effectiever en beter te koppelen tussen de verwerking van de lesstof en de zintuiglijke waarneming van de moderne mens.
 
Bepaalde processen, zoals de werking van vuurwapens, kunnen alleen duidelijk worden aangetoond door computeranimatie-technologie.
Een interactieve uitvoering van deze techniek, stelt de instructeur en leerling in staat om op elk moment naar een willekeurige scène te gaan.
De onnodige beelden worden weggelaten, zodat men informatie-ruis kan voorkomen tijdens het verklaren van een bepaald onderwerp.
 

Effectief en resultaatgericht

De praktijk heeft bewezen dat van alle moderne leermiddelen, zoals het leren uit handleidingen, instructievideo's en simulaties, de interactieve computer-animatie de meeste resultaten geeft met het oppikken van de lesstof.
Dit betreft met name situaties waarin de proeven van bekwaamheid van groot belang zijn. Bijvoorbeeld politieagenten, militairen en piloten moeten worden getraind in stress-situaties waarin hun vaardigheid en routine van vitaal belang zijn voor een positief resultaat.
 
We hebben bij de Politie Academie aangetoond dat we de instructie-tijd in de klas met meer dan 50% konden verminderen, terwijl de test-resultaten van de studenten zelfs beter waren dan anders!
 
Een politieagent die goed opgeleid is in het omgaan met zijn dienstwapen redt levens, niet alleen dat van hemzelf!
 

M1911A1 Lespakket

De M1911A1 animaties van Small Arms Animations vormen een compleet lespakket over dit pistool.
Small Arms Animations, de meest doeltreffende weg naar veiligheid!
 

Kort gezegd:
Leren wordt nog leuker!

 
 

 

Small Arms Animations is eigendom van Knap Visuals

Knap Visuals

Staniasingel 29   •   NL-9062 GL Oentsjerk   •   The Netherlands
Telefoon +31 (0)58 256 3971   •   GSM/Mobiel +31 (0)6 22 19 55 85   •   info@knap-visuals.nl