Nieuws over de animaties

23-12-2017:
Vernieuwde functionaliteit knoppenbalk (gebruikersinterface)

Nu presenteren we de animaties met een nieuwe gebruikersinterface die zichtbaar wordt in de knoppenbalk.

Als u vroeger elke animatie schermvullend wilde hebben, dan moest u bij het starten van een andere animatie telkens weer opnieuw op de Beeldscherm-knop drukken, dat gold ook voor de Tekst-knop.
Nu is het zo dat als u een keer op de Beeldscherm- of Tekst-knop heeft gedrukt dat de andere animaties vanzelf in die beeldscherm- en/of tekstmode zullen starten.

Ook is er in de knoppenbalk een knop bijgekomen, de zogenaamde één voor één-knop. Als u op die knop drukt, start automatisch de volgende animatie op. Zo zijn dan alle animaties (behalve de interactieve, zoals die van de Anatomie), aaneen geregen als een onzichtbare ketting. De volgorde is die van het menu. Start vanaf de animatie waarin u wilt beginnen en druk daar op de één voor één-knop. Aan het einde gaat het weer door met de eerste. Alles draait dan in een lus, die pas eindigt als u ingrijpt of wanneer uw computer in de slaapstand komt door het energiebeheer.

Natuurlijk, bestaande licentiehouders kunnen deze vernieuwde animaties kosteloos downloaden en installeren. De codes zijn hetzelfde...  

 
 

 
 

20-12-2017:
Nu ook de VVV Cadeaukaart

Vanaf nu accepteren wij ook de in Nederland o zo bekende VVV Cadeaukaart. Mocht u er eentje hebben liggen, dan kunt u hem gewoon gebruiken.
U hoeft dan ook niet precies het bedrag aan VVV Cadeaukaarten te hebben. Heeft u bij het afrekenen van de animatie te weinig Cadeaukaarten, dan kunt u het resterende bedrag via bijvoorbeeld iDeal betalen.
Heeft u echter een VVV Cadeaukaart met een veel hoger bedrag dan de animatie kost, dan blijft het restbedrag op uw VVV Cadeaukaart staan. De kaart is dan gewoon iets minder waard...  

 
 

 
 

09-11-2017:
Nieuw betaalsysteem gereed

Vanaf nu een nieuw, veilig en toegankelijk betaalsysteem. Naast PayPal kunt u nu ook gewoon met iDEAL of voor onze Belgische relaties met Belfius, KBC/CBC of Bancontact betalen. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden (zoals SOFORT, CB en de creditcards).
 
iDEAL MCVisaAM PayPal Sofort KBCBelfiusBancontact CB CartaSi PaySafe Bitcoin

 
 

 
 

Archief

06-09-2015:
MARAWA-beurs

Knap Visuals neemt deel aan de MARAWA beurs in de Belgische plaats Libramont. Op zondag 6 september 2015. Wij hopen u daar dan ook te ontmoeten. U kunt daar bij demonstraties zien van onze wapentechnische animaties en uzelf overtuigen van onze kwaliteiten.
En op zo’n gezellige Belgische beurs zijn we altijd in voor een praatje...

Voor meer over de MARAWA-beurs: www.marawa.be.

 
 

 
 

19-08-2015:
Handleiding Vertaalhulp gereed

Handleiding voor de vertaalhulp-programma’s is gereed, zowel in het Engels als in het Nederlands. Deze wordt nu ook standaard bij de animaties meegeleverd, samen met de vertaalhulpprogramma’s. Hiermee zijn M1911A1-animaties nu echt helemaal compleet.

 
 

 
 

14-08-2015:
Vertaalhulp gereed

Vandaag zijn er drie programma’s gereed voor de vertaling van deze animaties.

Een programma waarmee u de taal die bewerkt moet worden, kunt instellen. Een tweede programma om het vertaalwerk mee uit te voeren. En een derde programma om de taalmenu’s van de animaties mee in te stellen. Deze programma’s zijn inmiddels ook getest. Op dit moment zijn wij gestart met het schrijven van de handleidingen.

Bij de nieuwe bestellingen zal deze software vanaf nu meegeleverd worden. De handleidingen hiervoor komen er later vanzelf bij.

 
 

 
 

07-08-2015:
AK56 wapenmagazine over de 1911A1 animaties:

In het Nederlandstalige tijdschrift AK56 staat in nummer 128 dat nu net uitgekomen is, op pagina 29, een zeer lovend artikel over onze animaties.

Wij zijn hier erg blij mee omdat juist dit wapenblad bekend staat om zijn ‘scherpe pen’ en onafhankelijke stellingname.

Lees hier het complete artikel!

 
 

 
 

24-07-2015:
Vertaalhulp

Vandaag en de komende tijd zijn we hard bezig met de ontwikkeling van een vertaal-hulpprogramma voor de M1911A1-animaties. Hiermee wordt vertalen een stuk gemakkelijker.

De teksten van deze animaties zijn korte doelgerichte beschrijvingen van een bepaalde situatie in de animaties.
Anders dan bij het vertalen van een verhaal, moet de vertaler direct de context goed begrijpen wat er wordt bedoeld.
Bij een groot verhaal heeft de vertaler meer vrijheid om, zonder dat de essentie van het verhaal wordt aangetast, zijn werk te doen.
Met deze korte zelfstandige zinnen heeft men die vrijheid niet.

Bij deze vertaalhulp ziet men direct het plaatje met de tekst uit de animatie en hoe de vertaling eruit ziet.

De verwachting is dat deze vertaalhulp binnen een maand beschikbaar komt en natuurlijk ook als een gratis update geleverd wordt aan de huidige en toekomstige licentiehouders!

We zijn ervan overtuigd dat dit voor de mensen die deze serie animaties gaan vertalen van onschatbare waarde is.

 
 

 

Small Arms Animations is eigendom van Knap Visuals

Knap Visuals

Staniasingel 29   •   NL-9062 GL Oentsjerk   •   The Netherlands
Telefoon +31 (0)58 256 3971   •   GSM/Mobiel +31 (0)6 22 19 55 85   •   info@knap-visuals.nl