Small Arms Animations heeft een uitgebreide animatie uitgebracht over de werking van het beroemde AKM Kalasjnikov aanvalsgeweer. Alweer bijna zeventig jaar is dit meer in het nieuws dan welk wapen ooit.

Hoeveel fabrikanten er zijn van van dit wapen is niet precies bekend, en hoeveel kalasjnikovs er excact op de wereld zijn ook al niet. Maar naar schattingen zijn dat er rond de tweehonderdmiljoen en, elke dag komen er steeds meer bij. Iedere wapenexpert weet dat dit verreweg het meest geproduceerde wapen ter wereld is.

De AKM is de opvolger van de AK-47, en zag in 1957 het eerste levenslicht. Het wapen heeft de zelfde afmetingen als de AK-47 maar is meer dan een kilo lichter dan zijn voorganger.

Deze glasheldere animatie, met een totale afspeelduur van 8 minuten, laat alle fasen zien van de werking van een Kalasjnikov aanvalsgeweer, van semi-automatisch (Enkelschots) tot volautomatisch. De werking van de vertrager en de sluitveiligheid zijn goed waar te nemen. Ook het gasaftapsysteem is goed te zien.

Een onmisbaar lespakket te gebruiken door de professionele instructeurs, die iets te vertellen hebben aan nieuwkomers en de meer ervaren leerlingen bij het vak wapenleer.

Met deze meertalige animaties staat u ook in een internationaal gezelschap uw mannetje.

Deze animaties zijn geschikt voor Windows computers.

 


 

Windows is a either registered trademark or a trademark of
Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.


 

Small Arms Animations is eigendom van Knap Visuals

Knap Visuals

Staniasingel 29   •   NL-9062 GL Oentsjerk   •   The Netherlands
Telefoon +31 (0)58 256 3971   •   GSM/Mobiel +31 (0)6 22 19 55 85   •   info@knap-visuals.nl