Download hier uw bestanden !

U kunt hier alvast kosteloos het downloaden starten !

Als u twijfelt, of u het installatieprogramma voor deze animaties wel kunt downloaden, kunt u het hier kosteloos proberen.
Nadat u de bestanden heeft gedownload, moet het gaan installeren op uw computer, daar zijn installatie-codes voor nodig.
Deze installatie-codes verkrijgt u door deze te bestellen! En helaas, moet u voor betalen...
Houd er rekening mee dat na het bestellen, de verwerking van de installatie-codes handmatig worden gedaan, dit kan enige tijd duren. Hoe dan ook de vereiste installatie codes worden naar u gemaild binnen 48 uur.

 
NB: Het kan zijn dat tijdens het downloaden of het instaleren er waarschuwingen komen van Microsoft Windows of uw virusscanner in de trant van “onbekende uitgever” of “weinig gebruikte software” (WS.Reputation.1).
Deze meldingen kunt u rustig negeren daar wij u garanderen dat deze software virusvrij is. Deze meldingen hebben meer te maken met het missen van de peperdure beveiligingscertificaten dan met een echte virusmelding.
 
Met het drukken op deze downloadknop wordt de installatie-software naar uw computer gestuurd als een zip-bestand. (94,1 MB)


 
SAA-AKM-CD-16112017-.zip
 


 
 


 
 

Small Arms Animations is eigendom van Knap Visuals

Knap Visuals

Staniasingel 29   •   NL-9062 GL Oentsjerk   •   The Netherlands
Telefoon +31 (0)58 256 3971   •   GSM/Mobiel +31 (0)6 22 19 55 85   •   info@knap-visuals.nl